RECETTE-GRD-13B

Zalmtartaar met avocado

  • 15 mins
  • 8 ingrediënten

Ingrediënten

  • Zalmfilet 400g
  • Avocado 2
  • Citroenen 2
  • Room 5cl
  • Bieslook
  • Olijfolie
  • Rucola
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Meng de fijngesneden zalmfilet met de room, bieslook, citroensap en wat verse peper.
  2. Meng wat druppels van het overgebleven citroensap met blokjes avocados, voeg peper en zout toe.
  3. Zet een kookring op het serveerbord en maak hierin eerst een laagje met het avocadomengsel.
  4. Breng hier overheen een laagje van de zalmtartaar. Wanneer de avocado en zalm stevig in de kookring zitten, haal je de ring voorzichtig los.
  5. Maak een prachtige presentatie op alle borden met bieslook en rucola en een schijfje citroen op het bord.

print het recept

No Comments

Leave a reply