RECETTE-GRD-14B

Vleesbrochetten met aardappelsalade

  • 45 mins
  • 9 ingrediënten

Ingrediënten

  • Vleesbrochetten 4
  • Aardappelen 750g
  • Kippenbuillon 2el
  • Mosterd 1tl
  • Olijfolie 4el
  • Lente uitjes 2
  • Peterselie 2el
  • Vers citroensap 1el
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Kook de geschilde aardappelen in gezouten water gaar. Giet af en laat iets afkoelen.
  2. Gril de brochetten met een beetje olijfolie (op de barbecue als het weer mooi is).
  3. Meng in een kom de olie, citroensap, mosterd en kippenbouillon. Breng op smaak met zout en peper. Roer de peterselie en lente uitjes door de dressing.
  4. Schep de lauwe aardappelen in blokjes door de dressing.

 

print het recept

No Comments

Leave a reply