RECETTE-GRD-POISSON

Vis in currysaus

  • 30 mins
  • 7 ingrediënten
  • bereiding 10 min
  • Keuken 20 min
  • Keuken
  • Vaardigheidsniveau

Ingrediënten

  • Kabeljauw filets 4
  • Currypasta 1 eetlepel
  • Ajuinen 2
  • kokosmelk 10 cl
  • Room 10 cl
  • Appel Grany-Smith 1
  • Zout / Peper

Bereiding

  1. Fruit de gesneden ajuin in een beetje olijfolie.
  2. Voeg de vis erbij en laat 10 min. sudderen.
  3. Voeg daarna de currypasta, de kokosmelk en de room toe.
  4. Snijdt een appel in kleine stukjes, breng ze in de stoofpot, laat nog een 5 min. koken. Meng al de ingrediënten en kruid met peper en zout.

Serveer met Basmati rijst.

print het recept

No Comments

Leave a reply