Tagliatelle GRAND

Tagliatelle met kalkoen en champignons

  • 30 mins
  • 9 ingrediënten
  • aantal personen 4
  • bereiding 15 min
  • Keuken 15 min
  • Keuken
  • Vaardigheidsniveau

Ingrediënten

  • kalkoenlapjes 4
  • champignons 500g
  • boter 50g
  • olijfolie 1el
  • room 20cl
  • gesnipperde peterselie 4el
  • teentjes koflook 2
  • tagliatelle 400g
  • peper en zout

Bereiding

  1. Borstel de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Snij de kalkoen in blokjes.
  2. Laat de boter smelten en laat er de champignons 10 minuten in bakken.
  3. Voeg halverwege de bereidingstijd de kalkoen toe.
  4. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  5. Voeg op het einde van de bereidingstijd de gesnipperde knoflook, de room, zout en peper toe.
  6. Doe de uitgelekte pasta bij de room met champignons.
  7. Meng zodat de pasta goed met saus is bedekt.
  8. Schep in een warme schaal en bestrooi met peterselie.

print het recept

No Comments

Leave a reply