RECETTE-GRD-STEAK

Steak met 3 pepers

  • 30 mins
  • 3 ingrediënten

Ingrediënten

  • Boursin® cuisine 3 pepers 1 pot
  • Steak 4
  • Olijfolie 2 eetlepel

Bereiding

  1. Smeer beide zijden van de steaks in met olie. Laat de bakpan 1 minuut opwarmen en plaats de steaks in de pan. Bak de steaks 2 minuten aan elke kant op een fel vuur.
  2. Dit geeft een “bleu” (rood) gebakken steak.Als u een weinig doorbakken steak verkiest, laat u de steak iets langer bakken aan beide kanten op een lager vuur. Als u een medium gebakken biefstuk wenst, laat u het vlees nog iets langer in de pan. Het is echter belangrijk om het vlees goed dicht te schroeien aan beide kanten en vervolgens het vuur lager te zetten.
  3.  Voeg aan het einde van de baktijd zout toe en giet de pot Boursin® Cuisine in de pan. Laat de saus opwarmen tot ze vloeibaar wordt en het vlees goed omhuld. Warm serveren met frietjes , kroketten of  aardappelen.

print het recept

No Comments

Leave a reply