RECETTE-GRD-10

Salade met aardbeien, geitenkaas en balsamico dressing

  • 10 mins
  • 9 ingrediënten
100%

Ingrediënten

  • Aardbeien 250g
  • Zachte geitenkaas 300g
  • Veldsla
  • Rucola
  • Blanke amandel 2el
  • Stokbrood
  • Olijfolie 6eetl
  • Balsamico-azijn 2eetl
  • Mosterd 1eetl

Bereiding

1. Klop in een kommetje de ingrediënten voor de dressing door elkaar (olijfolie, balsamico-azijn en mosterd).
2. Breng op smaak met zout en peper.
3. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd grote exemplaren doormidden.
4. Rooster in een droge koekenpan de amandelen goudbruin.
5. Meng in een kom de veldsla en rucola met aardbeien en verbrokkel er de geitenkaas over.
6. Bestrooi met amandelen en sprenkel er de balsamicodressing over.
7. Serveer met het stokbrood.

print het recept

No Comments

Leave a reply