RECETTE-GRD-12

Pasta met zelfgemaakte tomatensaus

  • 30 mins
  • 9 ingrediënten

Ingrediënten

  • Tomaten 800g
  • Zwarte olijven 20
  • Mozarrella 200g
  • Geraspte kaas 200g
  • Pasta 200g
  • Knoflook 1 teentje
  • Basilicum
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Schil de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.
  2. Doe de blokjes tomaat samen met de olijven, olijfolie, mozzarella, knoflook en basilicum in een kom. Meng door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en laat 1 uur op kamertemperatuur rusten.
  3. Zet een pan met water en een beetje zout op, en kook hierin de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Ondertussen kook de saus gedurende 10 minuten.
  5. Meng de pasta met de tomatensaus en bedek met geraspte kaas.

print het recept

No Comments

Leave a reply