recette-grd-25b

Pasta carbonara

  • 25 mins
  • 7 ingrediënten

Ingrediënten

  • Spaghetti 400g
  • Gerookt spekblokjes 150g
  • Peterselie
  • Eieren 3
  • Room 200ml
  • Geraspte parmezaan 75g
  • Kippenbouillon 1

Bereiding

  1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de spekblokjes in een pan zonder vetstof.
  3. Breng de room in een pannetje aan de kook. Roer het bouillon erdoor en laat het smelten.
  4. Breek de eieren in een kom en klop ze los met een vork.
  5. Giet de spaghetti af en doe weer in de pan. Voeg het eimengsel, het room-bouillonmengsel, de spekjes en ¾ van de parmezaan toe en schep door elkaar. Kruid met peper.
  6. Verdeel de pasta over 4 borden en werk af met de rest van de parmezaan en de peterselie.

print het recept

No Comments

Leave a reply