RECETTE-GRD-16B

Meloen met ham en mozzarella

  • 15 mins
  • 9 ingrediënten

Ingrediënten

  • Mozzarella 2 bolletjes
  • Parmham 8 snijden
  • Meloen 2
  • Rucola
  • Mosterd 1tl
  • Azijn 2el
  • Olijfolie 4el
  • Stokbrood 1
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Snij de mozzarella in stukjes.
  2. Halveer de meloenen, verwijder de zaadjes, steek er met een parisiennelepeltje bolletjes uit (of snij in stukjes).
  3. Roer een vinaigrette van de azijn, de olie en de mosterd. Kruid met peper en zout.
  4. Verdeel de rucola, mozzarella en meloen over de borden. Bedruip met vinaigrette en garneer met de ham.
  5. Serveer met het stokbrood.

 

 

print het recept

No Comments

Leave a reply