RECETTE-GRD-Cabillaud

Kabeljauw met prei in papillot

  • 30 mins
  • 7 ingrediënten
  • aantal personen 4
  • bereiding 20 min
  • Keuken 10 min
  • Keuken
  • Vaardigheidsniveau

Ingrediënten

  • Stukken kabeljauw 4
  • Stengels prei (enkel het witte gedeelte) 3
  • Wortels 2
  • Sap van een halve citroen
  • Olijfolie 2eetl
  • Enkele takjes dille
  • zout en peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (th. 7).
  2. Bereid een marinade voor met olijfolie, citroensap, zout en peper en overgiet de stukken kabeljauw met deze bereiding.
  3. Was de prei zorgvuldig en snij in kleine schijfjes.
  4. Schil de wortels en snij in kleine reepjes.
  5. Laat de groenten 5 minuten in gezouten water koken en laat uitlekken.
  6. Leg 4 grote vellen bakpapier klaar.
  7. Leg op ieder vel 1 lepel groenten, 1 stuk kabeljauw en marinade en nog 1 lepel groenten. Doe er wat dille over, doe de papillot dicht aan de bovenkant en doe de boordjes dicht aan de zijkanten.
  8. Zet 15 minuten in de oven en dien de papillot op op voorverwarmde borden.

print het recept

No Comments

Leave a reply