Recette-grd-cabillaud-légumes

Kabeljauw met groententagliatelli

  • 55 mins
  • 8 ingrediënten

Ingrediënten

  • Kabeljauw 2
  • Courgette 2
  • Wortel 4
  • Ajuin 1
  • Olijfolie 1 eetlepel
  • Citroensap 2 eetlepels
  • Basilicum
  • Zout / Peper

Bereiding

  1. Was de wortelen en courgettes. Snijd ze vervolgens in heel dunne slierten. Versnijd de basilicum en de look.
  2. Neem een kookpot die in de oven mag, leg daarin de groenten slierten en bovenop de bevroren kabeljauwsneden.
  3. Voeg de basilicum en de look toe.
  4. Overgiet de vis met citroensap en kruid met peper en zout en wat olijfolie.
  5. Giet tevens 2 cm water in de ovenpot.
  6. Sluit af en bak gedurende 35 – 40 min. op 200°C .

print het recept

No Comments

Leave a reply