recette-grd-19

Gnocchis met kip en spinazie

  • 30 mins
  • 7 ingrediënten
  • aantal personen 4
  • bereiding 10 min
  • Keuken 20 min
  • Keuken
  • Vaardigheidsniveau

Ingrediënten

  • Gnocchis 500g
  • kipfilets 300g
  • Prei 1
  • Rode ui 1
  • Spinazie 300g
  • Room 125ml
  • Olijfolie, peper en zout

Bereiding

  1. Kook de gnocchis volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes. Bak de kip 3 minuten. Was de prei en snijd in dunne ringen. Snijd de rode ui. Voeg de prei en de ui toe aan de kip en bak 5 min. mee. Voeg de spinazie en de room toe en warm nog 2 min door.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en roerbak de gnocchis in 4 min. rondom goudbruin. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met het kipmengsel.

print het recept

No Comments

Leave a reply