RECETTE-GRD-08

Gevulde courgette met gehakt

  • 30 mins
  • 7 ingrediënten
100%
  • bereiding 10 min
  • Keuken 20 min
  • Keuken

Ingrediënten

  • Courgette 2
  • Gehakt 400g
  • Ui 1
  • Knoflook 1 teentje
  • Tomatenblokjes 1 blik
  • Geraspte kaas 75g
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Je begint met het voorverwarmen van de oven op 180 graden Celsius.
  2. Hierna was je de courgetten en snijd je ze in de lengte door. Voorzichtig en met beleid hol je de courgettes uit met een lepel en laat je het vruchtvlees in een schaal terecht komen.
  3. Vervolgens snijd je de ui en het knoflook in kleine delen.
  4. Nu voeg je alles samen in de schaal en roer je het door elkaar samen met wat peper en zout en de tomatenblokjes.
  5. Het is nu tijd om het gehakt te fruiten en om dan het mengsel hieraan toe te voegen.
  6. Nu vul je de courgetten met het mengsel en doe je er een goede schep kaas overheen. Hierna gaat het 15 minuten in de oven.

print het recept

No Comments

Leave a reply