recette-grd-25

Gehakt parmentier met witloof

  • 60 mins
  • 6 ingrediënten
  • aantal personen 4
  • bereiding 15 min
  • Keuken 45 min
  • Keuken
  • Vaardigheidsniveau

Ingrediënten

  • Gehakt 1kg
  • Aardappelen 500g
  • Sjalotten 2
  • Knoflook 2 teentjes
  • Witloof 500g
  • Geraspte kaas 150g

Bereiding

  1. De aardappelen schillen, koken en puree maken
  2. Snipper fijn de look en de sjalottenen met wat boter het gehakt samen met de sjalot en look bakken.
  3. Bak het witloof in een pan met een klontje boter en een eetlepel suiker.
  4. Ovenschotel inboteren en een laagje gehakt en dan een laagje witloof plaatsen.
  5. Eindig met puree en geraspte kaas bovenop om daarna in de oven te schuiven op 180 graden en laat er een mooi bruine korst op komen .

print het recept

No Comments

Leave a reply