RECETTE-GRD-15B

Cake courgette-zalm

  • 65 mins
  • 11 ingrediënten
  • aantal personen 4
  • bereiding 15 min
  • Keuken 50 min
  • Keuken
  • Vaardigheidsniveau

Ingrediënten

  • Courgette 1
  • Ricotta 250g
  • Gerookte zalm 100g
  • Feta 200g
  • Bieslook
  • Bloem 150g
  • Eieren 6
  • Sla 1
  • Tomaten 2
  • Komkommer 1
  • Slasaus

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Bekleed een cakeblik met bakpapier.
  3. Meng de geraspte courgette met de ricotta, fijngesneden zalm, bieslook en verkruimeld feta.
  4. Het zelfrijzend bakmeel meng je in een aparte kom met de eieren en wat versgemalen peper tot een glad beslag.
  5. Meng het beslag goed door het courgettemengsel.
  6. Giet het geheel in het cakeblik.
  7. Strijk de bovenkant glad en zet de cake 45-50 minuten in de oven, tot de cake mooi goudbruin kleurt en gaar is.
  8. Laat de cake in het bakblik goed afkoelen voor je ‘m eruit haalt. Serveer met een gemengde sla.

print het recept

No Comments

Leave a reply