Recette-gd-banner-asperges

Asperges op zijn Vlaams

  • 30 mins
  • 6 ingrediënten

Ingrediënten

  • Witte asperges 1,5 kg
  • Hardgekookte eieren 3
  • Boter 150 g
  • Verse peterselie 1/2 bot
  • citroensap 1/2
  • peper, zout

Bereiding

  1. Schil de asperges en breek het houterige uiteinde af.
  2. Kook ze beetgaar in gezouten water gedurende 10 à 15 minuten.
  3. Pel de eieren en plet ze met een vork. Snipper de peterselie fijn. Doe die bij de eieren en kruid met peper en zout.
  4. Laat de boter smelten met het citroensap.
  5. Giet de geklaarde boter bij de eitjes en meng goed door.
  6. Schik de asperges op het bord en schep er de eieren met de boter en de peterselie op, maar laat de puntjes onbedekt.

print het recept

No Comments

Leave a reply