RECETTE-GRD-12B

Aardappel gevuld met kipsalade

  • 55 mins
  • 7 ingrediënten

Ingrediënten

  • Kipfilets 2
  • Grote aardappelen 4
  • Lente uien 2
  • Zongedroogde tomaten 5
  • Zure room 4el
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Kook de aardappeltjes gaar in de schil. Laat afkoelen.
  2. Braad de kip rondom in olijfolie en laat 10 minuten garen. Laat afkoelen.
  3. Snij onderaan een plakje van de aardappelen af, zodat ze rechtop kunnen staan. Snij er bovenaan een kapje af. Hol ze voorzichtig uit en bewaar het kruim.
  4. Snij de lente-ui in ringetjes. Hak de tomaatjes fijn. Trek de kip in stukjes. Meng alles met het aardappelkruim en de zure room. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Vul de aardappeltjes met de salade en zet er het kapje weer op.
  6. Bak in de oven gedurende 15min op 180 graden.

print het recept

No Comments

Leave a reply